E-Advies

Nederlands
   Activiteiten
   Ervaringsterrein
   Alg.voorw. (pdf)...
   CV (NL, pdf)...
   Meer weten?

English
   Activities
   Expertise areas
   Resume (pdf)...
   Contact

Software...

E-Advies / Emile van Bergen


Over E-Advies

E-Advies is een adviesbureau dat zich richt op unieke technische projecten op het gebied van softwareontwikkeling en datacommunicatie.

In standaardsituaties bent u het best geholpen met standaardoplossingen van adviesbureaus die daarin gespecialiseerd zijn. E-Advies onderscheidt zich door het vermogen om juist nieuwe zaken snel te doorgronden. Daar profiteert u met name van bij de lastige problemen, die een open aanpak en een innovatieve oplossing vergen.

Bij het realiseren van die oplossing biedt E-Advies naast de inzet van een combinatie standaardgereedschappen ook maatwerk en kan daarbij putten uit een ruime ervaring in softwaredesign en -ontwikkeling.  

Activiteiten

Naast het ontwikkelen van software in C, C++, Perl of PL/SQL, kan E-Advies ook zorgdragen voor inrichting of verbetering van Oracle databases, Unix servers en TCP/IP netwerken gebaseerd op Cisco, een willekeurige Unix-variant, Windows 2000 of een combinatie daarvan.

Door dit brede ervaringsgebied loopt u veel minder kans verschillende 'experts' te moeten inhuren voor één IT-klus.
 

Werkwijze

E-Advies levert het beste resultaat bij toepassing op het gehele traject, van brainstormen over wensen of problemen tot de (technische) implementatie. Juist in de beginfase kan een onafhankelijk advies van een ervaren deskundige van grote waarde zijn.

Informeer vrijblijvend per telefoon of email wat E-Advies voor u kan beteken. Indien daar van beide kanten interesse voor blijkt, is een vrijblijvend bezoek van een dagdeel mogelijk tegen slechts de reiskostenvergoeding.

De algemene voorwaarden voor dienstverlening door E-Advies vindt u hier, in Adobe Portable Document Format (alg-voorw.pdf) of als TeX DVI-file (alg-voorw.dvi).Generated on Sun Feb 23 17:21:34 2014 by decorate.pl / menuize.pl